מתכון מרציפן עם תפוז

מאפה מרציפן עם תפוז

| קל | כשרות כשר חלבי
מצרכים

1000 גר' מרציפן 52%
230 גר' ביצים שלמות
100 גר' ליקר תפוזים כ-40%
70 גר' מיץ תפוזים
330 גר' חמאה רכה
85 גר' קמח חיטה
מעט מלח, מיץ לימון
25 גר' קל

יפת תפוז (כ-3 תפוזים לא מרוססים)

מומלץ להשתמש במרציפן איכותי 52%  של לובקה >

אופן הכנה

לערבב את המרציפן, הביצים, ליקר התפוזים ומיץ התפוזים. לערבב עד לתערובת אחידה.
להוסיף את החמאה הרכה, מלח ומיץ לימון. לערבב שוב.
לקפל פנימה את קליפות התפוזים והקמח.
למלא את הבצק בתבנית סיליקון עם צורות קטנות ולאפות.

טמפרטורת אפיה: 200 מעלות
זמן אפיה: כ-12 דקות

מתכונים נוספים