סופלה שוקולד שיבולת שועל

סופלה שוקולד שיבולת שועל

מי לא אוהב סופלה?
חם, מנחם, שוקולדי ומאוד מאתגר להגיד לו לא!

שאלנו את נוי כיצד ניתן לאזן בין הפינוק השוקולדי לאורח החיים הבריא היומיומי שלנו,
וקיבלנו את המתכון המהיר והמושלם שלה ל- סופלה שוקולד קוואקר (2 יח')!

ערכים תזונתיים לסופלה 1 מתוך 2:
140 קק״ל
17 גרם פחמימה
7 גרם שומן
4 גרם חלבון

אם אתם באמת אוהבים מישהו/ מישהי – יש הסוברים כי אהבה המובעת באמצעות סופלה חם אינה תלויה בדבר ❤

| קל | כשרות חלבי
מצרכים
20 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר אלמנדוס
8 גרם קקאו איכותי אלמנדוס
2 מ״ל שמן קוקוס איכותי שקד תבור
22 גרם קמח שיבולת שועל
4 גרם אבקת אפייה אלמנדוס
10 מ״ל סירופ מייפל טבעי איכותי שקד תבור
25 מ״ל משקה סויה לייט
25 מ״ל מים
כף ממתיק
אופן הכנה

בקערה נערבב – קמח שיבולת שועל, קקאו, אבקת אפייה ותחליף סוכר.
כבר נחזור אליה!
בקערה נפרדת – נמיס שוקולד מריר ושמן קוקוס.

האיחוד!
לקערת היבשים נוסיף את השוקולד שהמסנו, חלב, מים ומייפל.
את התערובות המאוחדות שבקערה נחלק ל 2 כוסות המתאימות לסופלה.

⏱ נאפה על 180 מעלות בתנור שחומם מראש, למשך 18 דקות.

מתכונים נוספים