אבקת שקדים
אבקת שקדים טחונים לקינוחים וכתחליף לקמח
בחנות ובאתר של אלמנדוס תוכלו לרכוש מגוון סוגים של פירות יבשים ואגוזים, המוצעים לצד מבחר גדול של שקדים בתצורות שונות. בין היתר תוכלו לרכוש שקדים טבעיים, שקדים מולבנים פרוסים, מולבנים שלמים או מלבנים בחצאים או מקלות. כמו כן, החברה משווקת מגוון מוצרים ייחודיים על בסיס שקדים כדוגמת ממרח של שקדים וחלבה, חמאת שקדים מולבנים ומרציפן שקדים אורגני, ומספקת אבקת שקדים טבעיים או מולבנים עבור מחירים משתלמים במיוחד.
אבקת שקדים טבעיים או מולבנים
אנו מציעים ללקוחותינו העסקיים והפרטיים אבקת שקדים כשרה פרווה העשויה ממבחר שקדים טחונים מולבנים או שקדים טבעיים. מוצרים אלו עשירים בסיבתי תזונה, אבץ, סידן וויטמין E. הם מעולים לקשת רחבה של מתכוני קינוחים לרבות תחליף לקמח עבור סוגי בצקים שונים וכן כבסיס עבור עוגיות מאקרון. לאבקת שקדים מולבנים טעם מעודן ומרקם עדין וגוון בהיר, בעוד שלאבקה משקדים טבעיים טחונים מרקם מחוספס, ארומה וטעמים דומיננטיים וערך תזונתי יותר גבוה.
אבקת שקדים כתחליף לקמח
בימינו, כשהמודעות לרגישות לגלוטן ולבעיות בצריכה מגוזמת של פחמימות גבוהה, רבים מבקשים תחליפים מוצלחים לקמח. אחד מתחליפים אלו הינו אבקת שקדים שיכולה להיות טבעי או מולבן, אם כי אבקת שקדים מולבנת יותר עדינה ומתאימה למאפים אווריריים כדוגמת קלתית לעוגות גבינה או דקואז. שלא כמו חיטה, קמח משקדים אינו תופח ולכן הוא מתאים למאפים ועוגות נמוכות. יחד עם זאת, ניתן להגביהה את המאפה על ידי תוספת של סודה לשתייה או אבקת אפייה. בנוסף, אבקת השקדים משחימה ונשרפת הרבה יותר מהר מקמח חיטה. לכן במאפי קמח שקדים יש או לקצר את משך האפייה, או לבצעה בטמפרטורות נמוכות (בדרך כלל בעשר מעלות פחות מאלו הנדרשות לקמח חיטה). בנוסף, יש לדעת כי מאפי קמח שקדים נוטים להיות יותר דביקים ושבירים מקמח רגיל, וכפועל יוצא מכך מומלץ לצנן את המאפה בטרם הוצאתו מהתבנית ופריסתו.