טראפל מרציפן

טראפל מרציפן

| בינוני | כשרות כשר | חלבי
מצרכים

 

גנאש מרציפן

200 גר' מרציפן

250 גר' שמנת

400 גר' שוקולד לבן

 

מילוי מרציפן אמארטו

300 גר' מרציפן

100 גר' ליקר אמארטו שקדים 28%

 

מומלץ להשתמש במרציפן איכותי 52%  של לובקה >

אופן הכנה

 

אופן הכנת גנאש מרציפן

להמיס יחד את השמנת עם המרציפן עד לקבלת מסה אחידה בחום של כ-800.

לערבב עם השוקולד הלבן ולקרר.

 

אופן הכנת מילוי מרציפן אמארטו

לערבב את המרציפן עם ליקר האמארטו עד לקבלת עיסה אחידה.

 

אופן הכנת הטראפל

למלא את הטראפל בגנאש מקורר אך עדיין רך/נוזלי עד לגובה 2/3 ולכסות במילוי מרציפן-אמארטו. אחרי קרור  לסגור את הקצה בשוקולד גולמי ולטבול את הכדורים בשוקולד מומס ולגלגל על רשת. ציפוי הטראפל יכול להיות בשוקולד מריר חלב או לבן.

 

מתכונים נוספים