קנטוצ'יני – עוגיות איטלקיות

קנטוצ'יני – עוגיות איטלקיות

| בינוני | כשרות כשר חלבי
מצרכים

400 גר' מרציפן
200 גר' סוכר (רצוי סוכר חום)
90 גר' חמאה
300 גר' ביצים
500 גר' קמח חיטה
10 גר' אבקת אפיה
מעט מלח

ביסקוויטים מתובלים בלימון, וניל ו/או קינמון וציפורן

300 גר' שקד טבעי

לחילופין אנחנו ממליצים על פיסטוקים או אגוזים אחרים.

אופן הכנה

לערבב מרציפן, סוכר וחמאה. להוסיף ביצים אחד אחד. לערבב קמח ואבקת אפיה ולהוסיף לתוך המרציפן. בסוף להוסיף שקדים.

לעצב גלילים באורך תבנית האפיה בקוטר של 25-30 מ"מ. לטרוף ביצים למרוח על הגלילים ולאפות בחום 180 מעלות כ-25 דקות.

לקרר את הגלילים ולחתוך לפרוסות של כ-1 ס"מ. לשים את הפרוסות על תבנית אפיה ולאפות בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.

מתכונים נוספים