פרלינים פלורנטינו

פרלינים פלורנטינו

| קל - בינוני | כשרות חלבי, כשר
מצרכים

מצרכים לפלורנטינו פירות

400 גר' סוכר

200 גר' חמאה

100 גר' דבש

200 גר' אגוזים פרוסים

200 גר' אגוזים מקלות

50 גר' פיסטוק

200 גר' דובדבנים מזוגגים / פירות אדומים מסוכרים

 

מצרכים לפלורנטינו רך

400 גר' סוכר

175 גר' שמנת

80 גר' סירופ גלוקוזה

500 גר' אגוזי לוז קלויים וקצוצים

900 גר' ממרח אגוזי לוז

 

ממרח אגוזי לוז ניתן להשיג בחנות און ליין, לחץ לקנייה >

 

אופן הכנה

אופן הכנה לפלורנטינו פירות

לקלות את השקדים עד לגוון זהוב. לקצוץ את הפיסטוקים והדובדבנים המזוגגים. לחמם את החמאה והדבש. להמיס את הסוכר, להוסיף את החמאה והדבש ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה. לערבב את שאר המרכיבים. לשים את התערובת על שולחן בין שני מוטות תוחמים ולרדד עד לקבלת עובי של 10-12 מ"מ. אחרי שהתערובת מתקררת לחתוך לריבועי ולטבול את התחתית בשוקולד מומס.

אופן הכנה לפלורנטינו רך

להמיס את הסוכר, להוסיף שמנת וסירופ גלוקוזה ולהכניס פניה את אגוזי הלוז הקלויים והקצוצים. להוסיף את ממרח האגוזים אחרי שהמסה התקררה. לרדד ולחתוך לעיגולים.

לקשט עם ממרח נוגטואגוז לוז קלוי. לטבול הכל בשוקולד חלב מומס.

השוקולד המומלץ לטבילה: שוקולד מריר 60% של לובקה, לחץ לקנייה >

מתכונים נוספים