טארט שוקולד עם מקלות וניל
מתכון מעולה של עוגת טארט שוקולד בעלת ארומה מיוחדת בשילוב שוקולד מריר איכותי 60% ומקלות וניל, טעמנו והתלהבנו, מומלץ מאד.
|
קל
|
כשרות כשר חלבי
מצרכים
מצרכים ל-2 עוגות בתבנית בקוטר 26 ס"מ
500 גר' שוקולד מריר 60%
500 גר' חמאה
600 גר' סוכר
2 מקלות וניל – לרכישה
600 גר' ביצים שלמות
50 גר' קמח חיטה
אופן הכנה
להמיס את השוקולד והחמאה יחד. להוסיף את הסוכר ואת מקלות הוניל ולערבב ביסודיות. לקרר את התערובת לפחות מ-40º , להמשיך לערבב באיטיות ולהוסיף את הביצים.
להוסיף את הקמח ולערבב עד שהתערובת אחידה.
למזוג את התערובת לתבנית עם נייר אפיה בפנים ולאפות.
טמפרטורת אפיה: 190º-200º
זמן אפיה: כ-25 דקות