עוגת שוקולד וינאית - סאכרטורטה

עוגת שוקולד וינאית – סאכרטורטה

| בינוני | כשרות כשר חלבי
מצרכים

מצרכים ל 2 בסיסים של עוגה קוטר 26 ס"מ
300 גר' חמאה
150 גר' סוכר

240 גר' חלמונים
150 גר' ביצים

300 גר' חלבונים
150 גר' סוכר

300 גר' קמח שקדים
150 גר' קמח חיטה

400 גר' שוקולד מריר 60%

מומלץ להשתמש בשוקולד מריר איכותי 60% של לובקה >

אופן הכנה

להקציף חמאה וסוכר עד לקבלת עיסה אוורירית, להוסיף ביצים וחלמונים בהדרגה ולהקציף עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
להקציף חלבונים עם סוכר. לקפל את השוקולד המומס לתוך תערובת הסוכר /חמאה /חלמונים . לערבב קמח וקמח שקדים לקפל בעדינות ובהדרגה את תערובת הביצים האוורירית לתוך תערובת הקמח.

טמפרטורת אפיה: 180 מעלות
זמן אפיה: כ-40-45 דקות

לחתוך את בסיס העוגה ל-3-4 עלים. להרטיב את העלים עם תערובת של רום וסוכר. למרוח בין עלי הבסיס ריבת משמש (מינימום 45% משמש), לכסות בשכבה דקה של מרציפן
וציפוי שוקולד מעל.
אנחנו ממליצים לצפות בשוקולד מריר

מתכונים נוספים